***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Ким Чен-ун отпътувал за среща с Путин? В друга любовна драма: мъж се хвърли върху колата на приятелката си


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 11 септември   

 

Севернокорейският водач Ким Чен Ун наподобява е отпътувал за Русия за среща с президента Владимир Путин, заяви през днешния ден южнокорейската телевизия Уай Ти Ен (YTN), представена от Ройтерс.

Новинарският канал се базира на неназован върховен държавен източник.

По-рано през днешния ден организация Интерфакс заяви, че се чака Ким да посети съветския Далечен изток " през идващите дни ".

***

Става въпрос за любовен скандал, а мъжът се е хвърлил върху капака на колата на приятелката си, научи bTV.

Пострадалият е 40-годишен. Той е бил контактен, без съществени пострадвания. Откаран е за обзор в болница, след което е напуснал лечебното заведение.

***

Атентатите от 11 септември са едно от най-мащабните и трагични събития на 21 век, което повлиява мощно в политически, психически и стопански аспект освен Съединени американски щати, само че и целия свят.

Подозренията бързо падат на Ал-Каида и през 2004 година водачът на групировката Осама бин Ладен, който в началото отхвърля всякакво присъединяване, поема отговорността за атентатите.

***

Медведев наподобява отново е намерил ключа за шкафчето… 

„ Съединените щати скоро могат да претърпят офанзива като тази от 11 септември 2001 година, само че с нуклеарни или биологични оръжия “. Това съобщи в „ Телеграм “ съветският министър-председател Дмитрий Медведев във връзка годишнината от терористичния акт, при който починаха близо 3000 души.

Медведев, водещият пропагандист на Кремъл, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 година и министър-председател от 2012 до 2020 година, постоянно заплашваше Запада с нуклеарни оръжия през последната година и половина.

***

„ Мис Варна “ Елизабет Кравиц стана „ Мис България “ на охолно празненство в " Ню Бояна филмс " през вчерашния ден вечерта.

17-годишната хубавица живее у нас от 10 години, майка ѝ е българка, а татко ѝ е на половина евреин, на половина украинец. Момичето е родено в Израел.

Състезателка е по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и 7-ма в света.

***

Очаквано, една избрана част от популацията на територията е недоволна; по аргументи, които занапред следва да се разказват в научни писания в региона на психологичното здраве и профилактика. 

Въпреки това Елизабет Кравиц е щастлива. 

***

„ Европейски Съюз е в подготвеност да помогне на всяка страна член, стига тази страна да изиска. Европейски Съюз има Фонд за взаимност, който се задейства, когато държавното управление на съответната страна изиска тази помощ ".Това съобщи евродепутатът Андрей Ковачев от ГЕРБ/ЕНП в предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS във връзка наводнението в Царево и вредите върху инфраструктурата там.

12 моста са разрушени след бедствието.

***

***

***

„ Няколко пъти годишно имаме такива случаи, в които компании губят най-често 20-50 хиляди евро, от време на време и милиони левове, само че този е рекорден ", разгласи шефът на дирекция „ Киберпрестъпност " в ГДБОП старши комисар Владимир Димитров по време на интернационален конгрес в София, отдаден на киберпрестъпността - E(I)mpact on Cybercrime.

***

Китай може да е забранил на държавните си чиновници да употребяват iPhone - това заяви преди дни от изданието Wall Street Journal, базирайки се на свои източници. Ефектът от новината - въпреки и непотвърдена публично, излезе скъпо на Apple - компанията загуби милиарди долари единствено за два дни.

Акциите на софтуерния колос поевтиняват. Борсовата оценка на компанията спадна с повече от 6%, или с съвсем 200 милиарда $.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР